Βιομηχανική Co. Joinwell Henan, ΕΠΕ 

 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΊΟΥ IBC, ΑΓΓΕΛΊΑ COVER&LINER ΚΛΟΥΒΙΏΝ ΡΌΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΉ ΤΙΜΉ. ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ. 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕμπορευματοκιβώτια χάλυβα IBC

Γαλβανισμένος ήπιος χάλυβας που συσσωρεύει τα εμπορευματοκιβώτια Ibc/τα υγρά εμπορευματοκιβώτια 1000L Tote

Γαλβανισμένος ήπιος χάλυβας που συσσωρεύει τα εμπορευματοκιβώτια Ibc/τα υγρά εμπορευματοκιβώτια 1000L Tote

Κίνα Γαλβανισμένος ήπιος χάλυβας που συσσωρεύει τα εμπορευματοκιβώτια Ibc/τα υγρά εμπορευματοκιβώτια 1000L Tote προμηθευτής
Γαλβανισμένος ήπιος χάλυβας που συσσωρεύει τα εμπορευματοκιβώτια Ibc/τα υγρά εμπορευματοκιβώτια 1000L Tote προμηθευτής Γαλβανισμένος ήπιος χάλυβας που συσσωρεύει τα εμπορευματοκιβώτια Ibc/τα υγρά εμπορευματοκιβώτια 1000L Tote προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Γαλβανισμένος ήπιος χάλυβας που συσσωρεύει τα εμπορευματοκιβώτια Ibc/τα υγρά εμπορευματοκιβώτια 1000L Tote

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Joinwell
Πιστοποίηση: ISO9000
Αριθμό μοντέλου: Hji-006

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10pcs
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλαστικό λουρί
Χρόνος παράδοσης: 4-6 εβδομάδες μετά από να πάρει την κατάθεση
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pcs/month
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ικανότητας: 1000L Διαστάσεις εξωτερικές (χιλ.): Χ: 920 Χ Λ: 1200 Χ W: 800
Διαστάσεις που διπλώνονται (χιλ.): Χ: 450 Χ Λ: 1200 Χ W: 800 βάρος απόβαρων: 140kg
Μικτό βάρος: 150 κλ Πάχος επιτροπής χάλυβα: 1.0mm
Κλίση βάσεων: 7 βαθμοί Κατασκευές: η καυτή εμβύθιση γαλβάνισε τον ήπιο χάλυβα
Σύνολο Qty σωρών: 2 Σωρός Qty κενό (διπλωμένος): 5
40HQ: 115pcs
Υψηλό φως:

εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων

,

ibc μεταφορικό κιβώτιο

Γαλβανισμένος ήπιος χάλυβας που συσσωρεύει τα εμπορευματοκιβώτια Ibc/τα υγρά εμπορευματοκιβώτια 1000L Tote

 

Το Joinwell προσφέρει μια καινοτόμο λύση στην αυξανόμενη ζήτηση για τα υγρά τρόφιμα στη βιομηχανική αγορά. Δίπλωμα IBCs-Η πιό βιώσιμη συσκευασία

Περίπου η ανάπτυξή του -

Το δίπλωμα IBCs είναι ένα μέρος της πρόσφαής τάσης στη συσκευάζοντας βιομηχανία όπου οι διάφορες εφαρμογές απαιτούν την τοποθέτηση σε κοντέινερ και την επιστρεπτέα συσκευασία μεταφορών. Η τοποθέτηση σε κοντέινερ το έχει καταστήσει πιθανό για τη ναυπηγική βηομηχανία να μεταφέρει τα προϊόντα χωρίς την ύπαρξη ένα οικονομικό βάρος. Το δίπλωμα IBCs είναι επίσης stackable. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της αποδοτικότητας της αποθήκευσης στις αποθήκες εμπορευμάτων.

Περίπου η σειρά εφαρμογής του -

Η μεγαλύτερη μέρος της απαίτησης για το δίπλωμα της συσκευασίας IBCs προέρχεται από τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Εντούτοις, με την αυξανόμενη δημοτικότητα του διπλώματος IBCs, βρίσκει επίσης την αίτησή του σε πολλές άλλες βιομηχανίες όπως οι χημικές ουσίες, τα πετροχημικά, τα καλλυντικά, οι γεύσεις και Fragrances, η προσωπική φροντίδα, οι φαρμακευτικοί μεσάζοντες, τα χρώματα και τα επιστρώματα, το γάλα, το υγρό αυγό, οι σάλτσες, τα απορρυπαντικά, οι ιξώδεις κρέμες, τα λοσιόν, οι συμπυκνώσεις φρούτων, κ.λπ.

 

Κοινά εμπορευματοκιβώτια IBC

Τα ενδιάμεσα μαζικά εμπορευματοκιβώτια το (IBC), είναι εξειδικευμένα για τη ναυτιλία και την αποθήκευση πολλών υγρών ή υλικών. Σχεδιάζονται κατά κάποιο τρόπο που ελαχιστοποιεί το διάστημα μεγιστοποιώντας τον όγκο που μπορεί να αποθηκευτεί στα εμπορευματοκιβώτια.

Τα ενδιάμεσα μαζικά εμπορευματοκιβώτια το (IBC), είναι επαναχρησιμοποιήσιμα εμπορευματοκιβώτια που σχεδιάζονται για την τυποποιημένη αποστολή των υγρών ή των κοκκοποιημένων ουσιών. Τα εμπορευματοκιβώτια IBC είναι όχι μόνο αποδοτικά, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα πλήθος σκοπών στις διάφορες βιομηχανίες. Οι αγρότες χρησιμοποιούν τα εμπορευματοκιβώτια IBC για να φέρουν τα συστατικά τροφίμων, ενώ οι φαρμακοποιοί τους χρησιμοποιούν για να μεταφέρουν τις χημικές ουσίες. Οι καθαριστές φέρνουν το σαπούνι και άλλους διαλύτες, και τα προϊόντα καταστημάτων κατασκευαστών, όπως οι μελάσες ή τα έλαια, στα εμπορευματοκιβώτια IBC. Χρησιμοποιούνται συχνά για να μεταφέρουν ή να αποθηκεύσουν τα επικίνδυνα αγαθά ή τα επικίνδυνα υλικά. Πολλοί στηρίζονται επίσης στα εμπορευματοκιβώτια IBC για να μεταφέρουν μια ασφαλή παροχή νερού. Ο τύπος εμπορευματοκιβωτίων IBC που αγοράζετε εξαρτάται από αυτό που σκοπεύετε να μεταφέρετε σε τον.

Τα ενδιάμεσα μαζικά εμπορευματοκιβώτια το (IBC) είναι βιομηχανικός βαθμός, επαναχρησιμοποιήσιμα εμπορευματοκιβώτια που σχεδιάζονται για το χειρισμό, τη μεταφορά και την αποθήκευση των υγρών, των ημι-στερεών ή των κολλών. Το IBCs αντικαθιστά βαθμιαία τα παραδοσιακά βαρέλια ή τα τύμπανα όταν την αποθήκευση των υγρών.   είναι συνηθέστερα 1000 λίτρα στην ικανότητα και είναι τα Η.Ε που εγκρίνονται για τη μεταφορά των χημικών ουσιών με τον ίδιο τρόπο όπως τα τύμπανα είναι. Η χρήση των εμπορευματοκιβωτίων IBC γίνεται δημοφιλέστερη οφειλόμενη στον πλήθο των πλεονεκτημάτων πέρα από το συμβατικό βαρέλι ή το τύμπανο 205 λίτρου. Πρίν επιλέγει το εμπορευματοκιβώτιο αποθήκευσης που είναι σωστό για σας, εξασφαλίστε ότι έχετε πάρει τους παράγοντες που περιγράφονται ανωτέρω υπόψη. Από τα διαστημικά πλεονεκτήματα στην ανώτερη μεγάλη χωρητικότητα, προσφορά IBC μια σειρά των οφελών πέρα από τα παραδοσιακά βαρέλια ή τα τύμπανα. Για να εξασφαλίσετε συνολική ασφάλεια κατά αποθήκευση των χημικών ουσιών, την πρέπει επίσης να θεωρήσετε την πυροπροστασία, τη θέση του χημικού καταστήματός σας, τον εξαερισμό, την προστασία παγετού και την ασφάλεια προσωπικού.

 

Το IBCs χρησιμοποιείται για τα υγρά και τα μόρια (δηλ. οι σκόνες, κοκκοποιούν, ρητίνες), τα προϊόντα που αργότερα θα υποβληθούν στην πλήρωση στη μικρότερη συσκευασία ή θα είναι ένα συστατικό ή ένα συστατικό σε μια παραγωγή ή μια διαδικασία παραγωγής.

Μέσα σε τέτοιες βιομηχανίες όπως τα τρόφιμα & το ποτό, τα φαρμακευτικά είδη, τα καλλυντικά, και τις οικιακές χημικές ουσίες, οι συσκευάζοντας επαγγελματίες αφιερώνονται στο σχέδιο και την ανάπτυξη της συσκευασίας, η παραλαβή της συσκευασίας, η πλήρωση της συσκευασίας, και της ναυτιλίας των συσκευασμένων προϊόντων. Πώς οι εισαγωγές στην παραγωγή έρχονται packaged──whether σε IBCs ή άλλο βιομηχανικό containers──might θεωρείται ως επαρχία των εταιρικών αγοράζοντας πρακτόρων ή κάποιου στη μονάδα παραγωγής. Τέτοια σκέψη, εντούτοις, υπονομεύει την ευκαιρία για τους συσκευάζοντας επαγγελματίες να συμβάλουν έξω από τις παραδοσιακές σφαίρες επιρροής τους.

 

Για να καταλάβει το ρόλο των ενδιάμεσων μαζικών εμπορευματοκιβωτίων το (IBCs) πρόκειται να καταλάβει το ίδιο το όνομα: εμπορευματοκιβώτια, δεδομένου ότι κρατούν το περιεχόμενο όγκος, δεδομένου ότι το περιεχόμενο είναι μεγάλων, αδιαίρετων ποσοτήτων και ενδιάμεσος, δεδομένου ότι τα εμπορευματοκιβώτια κρατούν τις ποσότητες που είναι μικρότερες από εκείνοι των αυτοκινήτων δεξαμενών αλλά μεγαλύτερες από εκείνοι των βιομηχανικών τυμπάνων, κάδοι, και totes.

 

Το IBCs μειώνει τις δαπάνες και αυξάνει την αποδοτικότητα στον υλικό χειρισμό, τη μεταφορά, και την αποθήκευση, κάτω από ορισμένα σενάρια, όπως μια επιχείρηση που λαμβάνει το περιεχόμενο στο εμπορευματοκιβώτιο 500L. Μια αλλαγή σε IBCs που κρατά το αντίτιμο των πολλαπλάσιων εμπορευματοκιβωτίων. Σημαίνει τους λιγότερους χειρισμούς και καλύτερη χρησιμοποίηση του κύβου κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και της αποθήκευσης. Η ασφάλεια ωφελείται επίσης λόγω λιγότερων συγκρούσεων μεταξύ του προσωπικού και των εμπορευματοκιβωτίων. Ακόμα κι αν μια επιχείρηση χρησιμοποιεί ήδη IBCs, την ποικιλία καταλληλότερη στις ανάγκες της.

Άκαμπτα ενδιάμεσα μαζικά εμπορευματοκιβώτια

Ένας δημοφιλής τύπος του IBC είναι ένα σύνθετο, που αποτελείται από ένα ανθεκτικό πλαστικό (δηλ. HDPE) εμπορευματοκιβώτιο που στεγάζεται μέσα σε ένα κλουβί μετάλλων και που τοποθετείται σε μια παλέτα. Το αποτέλεσμα είναι μια δομή που σχεδιάζεται για το χειρισμό από forklift ή παλετών το γρύλο. Αυτός ο τύπος του IBC μπορεί να είναι one-time χρήσης εντούτοις, τα ευνοϊκότερα οικονομικά συνδέονται με την ποικιλία πολλαπλάσιος-χρήσης, η οποία μπορεί να καταρρεύσουν για λόγους των επιστροφών. Ένας άλλος δημοφιλής τύπος είναι το μέταλλο ή γαλβανισμένο εμπορευματοκιβώτιο, αδιαφιλονίκητα ανθεκτικό, χρησιμοποιούνται για όλους τους τύπους υγρών, flammables ακόμα και.

IBCs, είτε σύνθετο είτε ανοξείδωτο, διανέμον μέσω των λιμένων, που βρίσκονται χαρακτηριστικά στη βάση, και τις μάνικες είτε τους σωλήνες που συνδέονται με τους λιμένες κατά συνέπεια, IBCs παραχωρεί στο περιεχόμενο που ρέει, υγρά, στα σίγουρα, αλλά και κοκκοποιεί.

Για τις εφαρμογές που εμπίπτουν στην έκταση του FDA, τα υλικά στη απευθείας επαφή με το περιεχόμενο πρέπει να έχουν την έγκριση εκείνης της αντιπροσωπείας. Και για τις εφαρμογές που περιλαμβάνουν τα επικίνδυνα υλικά, πρέπει να υπάρξει συμμόρφωση με τις πολλαπλάσιες αντιπροσωπείες που διαδίδουν τους κανονισμούς haz-χαλιών. Κατόπιν υπάρχουν πυρκαγιά-κώδικες, στους οποίους το πλαστικός-συστατικό IBCs υπόκειται, οφειμένος combustibility τους.

Τσάντα--κιβώτιο για τα υγρά αυγά

Είστε εδώ: Σπίτι/συσκευασία/τρόφιμα τσάντα--κιβωτίων/τσάντα--κιβώτιο για τα υγρά αυγά

Οφέλη

 • Δύο ποιότητα/επιλογές των τσαντών: ακτινοβολημένος και μη εκτεθειμένος σε ακτινοβολία
 • Η συσκευασία ισιώνει όταν κενή, μειώνοντας τα απόβλητα
 • Καλύτερη αποδοτικότητα παλετών από τα μεταλλικά κουτιά κάδων. Σώζει το διάστημα στην κρύα αλυσίδα.
 • Αυξανόμενη ζωή του προϊόντος στο ράφι έναντι άλλων σχημάτων συσκευασίας
 • Υγιεινές πλήρωση, μεταφορά και διανομή
 • Ελαφριά συσκευασία (πριν και μετά από την πλήρωση)
 • Οικονομικώς αποδοτικός
 • Φιλικός προς το χρήστη

Το IBCs αγορά-μας είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα των χρήσεων,

 • Τρόφιμα & ποτά
 • Καλλυντικά
 • Φαρμακευτικός
 • Χημικές ουσίες
 • Γεύσεις & Fragrances
 • Επικίνδυνος &Non-επικίνδυνος

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Joinwell industrial Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Cathy

Τηλ.:: 86-17837141068

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)