Βιομηχανική Co. Joinwell Henan, ΕΠΕ 

 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΊΟΥ IBC, ΑΓΓΕΛΊΑ COVER&LINER ΚΛΟΥΒΙΏΝ ΡΌΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΉ ΤΙΜΉ. ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ. 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης IBC

Βαρέων καθηκόντων προσαρμοσμένο Stackable ανοξείδωτο IBC 1000l εμπορευματοκιβωτίων αποθήκευσης IBC για το υγρό

Βαρέων καθηκόντων προσαρμοσμένο Stackable ανοξείδωτο IBC 1000l εμπορευματοκιβωτίων αποθήκευσης IBC για το υγρό

Κίνα Βαρέων καθηκόντων προσαρμοσμένο Stackable ανοξείδωτο IBC 1000l εμπορευματοκιβωτίων αποθήκευσης IBC για το υγρό προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Βαρέων καθηκόντων προσαρμοσμένο Stackable ανοξείδωτο IBC 1000l εμπορευματοκιβωτίων αποθήκευσης IBC για το υγρό

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Joinwell
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Hji-1000L ανοξείδωτο IBC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλαστικό λουρί
Χρόνος παράδοσης: 4-6 εβδομάδες μετά από να πάρει την κατάθεση
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pcs/month
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Εξωτερική διάσταση: 1150*1150*1280mm Ύψος τσεπών δικράνων: 88mm
Πάχος τοίχων: 2.5mm Ανοίγοντας διάμετρος καπακιών: 450
Διάμετρος τρυπών απαλλαγής: 50 Εσωτερική κυβική ικανότητα: 1000 Λ
Μέγιστο ακαθάριστο βάρος: 1740 Βάρος απόβαρων (ονομαστικό): 240
Συσσώρευση της ικανότητας (στην αποθήκη εμπορευμάτων): 3 Συσσώρευση της ικανότητας (στις μεταφορές): 2
Υψηλό φως:

ibc δεξαμενή αποθήκευσης

,

μαζικά ξηρά εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης αγαθών

Βαρέων καθηκόντων προσαρμοσμένο Stackable ανοξείδωτο IBC 1000l εμπορευματοκιβωτίων αποθήκευσης IBC για το υγρό

 

Ανοξείδωτο IBC

 

Το ανοξείδωτο IBCs αποτελείται από ένα πλαίσιο στο οποίο ένα κυβικό εμπορευματοκιβώτιο εσωκλείεται. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά και την αποθήκευση του υγρού και να κοκκοποιήσουν τις ουσίες (e.g.chemical, τρόφιμα, καλλυντικά και φαρμακευτικά είδη). Αυτό το IBCs έχει μια σειρά όγκου που είναι τοποθετημένη μεταξύ 500L και 1200L (επομένως «ενδιάμεσος «). Το IBCs δίνει μια ιδιαίτερα καλή χρησιμοποίηση της μεγάλης χωρητικότητας.

 

Το ανοξείδωτο μπορεί να καθαριστεί εύκολα και residue-free επειδή με το ανοξείδωτο δεν υπάρχει καμία διάχυση του προϊόντος στον τοίχο εμπορευματοκιβωτίων. Επομένως το ανοξείδωτο IBCs μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή με τη συχνή αλλαγή του προϊόντος και ως αποστηρωμένα εμπορευματοκιβώτια τροφίμων. Επίσης αυτές οι ιδιότητες καθιστούν την ανακύκλωση απρόσκοπτη.

 

Το ανοξείδωτο IBCs είναι γενικά κυβικό με μορφή και επομένως μπορεί να μεταφέρει περισσότερο υλικό στην ίδια περιοχή από τα cylindrically διαμορφωμένα εμπορευματοκιβώτια και πολύ περισσότερο από να σταλεί στο ίδιο διάστημα εάν συσκευάζεται σε καταναλωτικές ποσότητες. Μπορούν επίσης να διπλωθούν με κάποιους τρόπους. Σύνθετο IBCs στηρίζεται στα πλαστικά σκάφη της γραμμής που μπορούν να γεμίσουν και να απαλλαχθούν με ποικίλα συστήματα. Μορφή ο κατασκευαστής/ο επεξεργαστής ενός προϊόντος μπορεί να συσσωρεύσει να συσκευάσει ένα προϊόν σε μια χώρα και το σκάφος σε πολλές άλλες χώρες με εύλογα χαμηλότερο κόστος όπου συσκευάζεται στη συνέχεια με τελικών καταναλωτών σύμφωνα με τους κανονισμούς εκείνης της χώρας και σε μια μορφή και μια γλώσσα κατάλληλες για εκείνη την χώρα. Το IBCs μπορεί να έχει τις παλέτα-όπως βάσεις έτσι ώστε forklifts μπορεί να τις κινήσει. Είναι κοινό για IBCs να είναι σε θέση να διπλώσει κάτω σε ένα συμπαγές σχεδιάγραμμα, που μειώνει το ύψος τους για τη μεταφορά και την αποθήκευση όταν κενό. Το IBCs μπορεί σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις να συσσωρευθεί κάθετα.

 

Το IBCs μπορεί να στείλει και να αποθηκεύσει-Μαζικές χημικές ουσίες συμπεριλαμβανομένων των επικίνδυνων υλικών ή των επικίνδυνων αγαθών εάν το IBC αποδεικνύεται κατάλληλο Συστατικά Σκόνη Μερικά υγρά τρόφιμα, όπως η ζάχαρη Σαπούνια και κόλλες Μερικά τρόφιμα και άλλα διαθέσιμα προϊόντα.

 

Το ανοξείδωτο έχει τις μοναδικές ιδιότητες και την προηγμένη χημική αντίσταση. Το στοιχειώδες χρώμιο μέσα στο μέταλλο διαμορφώνει μια προστατευτική ταινία οξειδίων χρωμίου στις επιφάνειες εμπορευματοκιβωτίων λόγω της αντίδρασης μεταξύ του χρωμίου και του ατμοσφαιρικού οξυγόνου κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Λόγω της ταινίας οξειδίων χρωμίου, το ανοξείδωτο IBCs δεν απαιτεί καμία περαιτέρω προστασία επιφάνειας από τη διάβρωση. Εάν η επιφάνεια είναι χαλασμένη, η ταινία οξειδίων χρωμίου θα επισκευαστεί εάν το οξυγόνο είναι παρόν.

 

Το ανοξείδωτο IBCs μπορεί να έχει τις πολύ μακριές ζωές υπηρεσιών, είναι ιδιαίτερα φορητό και επαναχρησιμοποιήσιμος, είναι εύκολος να ελιχτεί, να γεμίσει, να φορτώσει, και απαλλαγή, και να απαιτήσει γενικά πολύ λίγη συντήρηση εκτός από τις εγκρίσεις καθαρισμού και επιθεώρησης. Η επιτυχής ανοξείδωτη διάρκεια ζωής IBC μπορεί να είναι περισσότερο από 20 έτη, ακόμα και χειριμένος τα διαβρωτικά προϊόντα, που κάνουν αυτό το IBCs τα ιδανικά μακροπρόθεσμα, οικονομικώς αποδοτικά προτερήματα επιχείρησης. Στο τέλος υπηρεσιών, ανοξείδωτο IBCs είναι 100% ανακυκλώσιμα, αποτελεσματικά περιοριστικός τις περιβαλλοντικές δαπάνες διάθεσης αποβλήτων και βιομηχανίας.

 

Αν και το ανοξείδωτο IBCs είναι δαπανηρότερο κατά τη σύγκριση του αρχικού κόστους ως προς τα γαλβανισμένα εμπορευματοκιβώτια IBCs, το ανοξείδωτο IBCs είναι δημοφιλέστερο σήμερα επειδή έχουν μια αόριστη ζωή, εκτός αν εκτεθειμένος σε ορισμένες χημικές διαβρώσεις. Λόγω των ιδιοτήτων του ανοξείδωτου, είναι ένα ιδανικό αντιδιαβρωτικό και λεκές-ανθεκτικό υλικό που θα αντισταθεί τη μακροπρόθεσμη έκθεση στο περιβάλλον.

 

Το ανοξείδωτο IBCs σχεδιάζεται και χτίζεται για να διαρκέσει για χρόνια. Το πλαίσιο IBC ολοκληρώνει με τη συσσώρευση των μαξιλαριών (για IBC που συσσωρεύει) και της δομής υποστήριξής του με τη διπλής κατεύθυνσης μεταφορά φορτηγών δικράνων. Το ανοξείδωτο IBCs μπορεί να γίνει είτε στον κύκλο είτε το τετράγωνο, που εξαρτάται στην προτίμηση του πελάτη και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Joinwell industrial Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Cathy

Τηλ.:: 86-17837141068

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)