Βιομηχανική Co. Joinwell Henan, ΕΠΕ 

 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΊΟΥ IBC, ΑΓΓΕΛΊΑ COVER&LINER ΚΛΟΥΒΙΏΝ ΡΌΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΉ ΤΙΜΉ. ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ. 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Henan Joinwell industrial Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Είμαστε επικυρωμένος κατασκευαστής.

   

  Το εργοστάσιό μας καλύπτει έναν τομέα 6000 τετραγωνικών μέτρων με 6 ρομπότ PC, 2 μηχανές λέιζερ PC και 10 μηχανές σφράγισης PC. Έχουμε 3 μηχανικούς που μπορούν να προσφέρουν το επαγγελματικές σχέδιο και τη λύση για την επιχείρησή σας. Εκτός αυτού, παρέχουμε 2 έτη εξουσιοδότησης και τη γρήγορη παράδοση. Επίσης μπορούμε να προσφέρουμε το δείγμα για τη δοκιμή. Έτσι για την περαιτέρω ανάπτυξη, είμαστε αυτοί που θα μπορούσατε να εμπιστευθείτε.

   

   

   

   

  Henan Joinwell industrial Co.,Ltd

   

  Henan Joinwell industrial Co.,Ltd

   

  Henan Joinwell industrial Co.,Ltd

   

  Henan Joinwell industrial Co.,Ltd

   

   

  Henan Joinwell industrial Co.,Ltd

   

  Henan Joinwell industrial Co.,Ltd

   

  Henan Joinwell industrial Co.,Ltd

   

   

  Henan Joinwell industrial Co.,Ltd

 • OEM / ODM

  Ιδρυμένος το 2009, που βρίσκεται σε Qingdao Shangdong provinct, με τις καλύψεις ένας τομέας 6500 τετραγωνικών μέτρων. Είναι ένα καθορισμένο σχέδιο, παραγωγή των βιομηχανικών προϊόντων που συσκευάζουν το εμπορευματοκιβώτιο των sino-ξένων συλλογικών επιχειρήσεων. Όταν ιδρύεται, η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στην παραγωγή και την πώληση του συσκευάζοντας εμπορευματοκιβωτίου χάλυβα, της παλέτας χάλυβα, του εμπορευματοκιβωτίου ρόλων, του κλουβιού IBC και του κλουβιού ρόλων με υψηλό - ποιότητα και χαμηλή τιμή. Πραγματοποίησε το στόχο του υψηλού - ποιότητα και χαμηλή τιμή και άνοιξε επιτυχώς την πορεία για να συνεργαστεί με την παγκόσμια κορυφή 500 και άλλες διάσημες χημικές επιχειρήσεις μέσω του ιδρυτή περισσότερων από 10 ετών αδιάλειπτου effortsand εξερευνούν ενεργά.

   

  Η εστίαση επιχείρησής μας σε όλα τα είδη συσκευάζοντας εμπορευματοκιβωτίων χάλυβα, αυτή τη στιγμή τα κύρια προϊόντα είναι η δεξαμενή IBC και κάτω από το πτυσσόμενο μαζικό εμπορευματοκιβώτιο χάλυβα 1000L, κάδοι, οι ετήσια πωλήσεις είναι περισσότερο από ένα εκατομμύριο. Η ικανοποίηση πελατών είναι η ανηλεής αναζήτηση δύναμής μας! Οι ευπρόσδεκτοι άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές τάξεις μας έρχονται σε επαφή με και επισκέπτονται την επιχείρησή μας για την καθοδήγηση.

   

  Η υπηρεσία cOem γίνεται αποδεκτή και ευπρόσδεκτος. 

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας έχει περίπου 50 προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων 4 τεχνικών από το τμήμα Ε&Α. Είμαστε ειδικευμένοι στο εμπορευματοκιβώτιο χάλυβα IBC εξοπλισμού logostics και κυλάμε το εμπορευματοκιβώτιο και την παλέτα χάλυβα, brewhouse και τον εξοπλισμό οινοπνευματοποιιών κ.λπ., που πηγαίνει μπροστά από τους κινεζικούς κατασκευαστές. Στην εγχώρια αγορά, τα προϊόντα μας καλύπτουν περισσότερες από 30 επαρχίες, που παρέχουν τον εξοπλισμό παρασκευής και την οινοπνευματοποιία σε 100 επιχειρήσεις. Για την υπερπόντια αγορά, τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί στις ΗΠΑ, το UK, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Ινδία, τη Ρωσία, το Μεξικό, την Ελλάδα κ.λπ., καλύπτοντας περισσότερες από 20 χώρες. Η επιχείρηση θα προωθήσει για να κάνει τη μεγάλες βελτίωση και την καινοτομία στη βιομηχανία οινοπνευματοποιιών.  

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Joinwell industrial Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. George Peng

Τηλ.:: +86--13598401620

Φαξ: 86-371-86259599

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)