Βιομηχανική Co. Joinwell Henan, ΕΠΕ 

 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΊΟΥ IBC, ΑΓΓΕΛΊΑ COVER&LINER ΚΛΟΥΒΙΏΝ ΡΌΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΉ ΤΙΜΉ. ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ. 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Henan Joinwell industrial Co.,Ltd

Henan Joinwell industrial Co.,Ltd

1 2 3 4
Henan Joinwell industrial Co.,Ltd Henan Joinwell industrial Co.,Ltd Henan Joinwell industrial Co.,Ltd Henan Joinwell industrial Co.,Ltd
Γραφείο Ομάδα Ιδρυτής-George Peng κόμμα ομάδων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : Συσκευασία Joinwell
Αριθμός Υπαλλήλων : 11~35
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-9000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Boss: more than 12 yearly experience

Περίπου Joinwell


Η βιομηχανική Co. Joinwell Henan, ΕΠΕ είναι διεθνείς κατασκευαστής και προμηθευτής της ενδιάμεσης κάλυψης του (IBCs) μαζικών εμπορευματοκιβωτίων κάλυψης και χάλυβα κλουβιών ρόλων. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα της κάλυψης για την αποθήκευση και η επιχείρησή μας έχει επεκταθεί σε πολλές χώρες, όπως η Ευρώπη (UK, Γερμανία, Ισπανία, Βέλγιο, Πολωνία,) η Μέση Ανατολή, η Νοτιοανατολική Ασία & η Νότια Αμερική και οι άλλες επιχειρήσεις είναι στον τρόπο.

 

Ο κοβάλτιο-ιδρυτής ο κ. George έχει πάνω από την εμπειρία πωλήσεων 10 ετών στη συσκευασία και τη βιομηχανία εμπορευματοκιβωτίων, και συνεργάζεται με τους πελάτες για να προσδιορίσει και να επιτύχει τη εξοικονόμηση κόστους στην αποθήκευση & τη διανομή, παραδείγματος χάριν, TESCO, Argos, συνεταιρισμός, Danone Dairy&NADEC και ούτω καθεξής.

Το Henan Joinwell βιομηχανικό προσπαθεί πάντα καλύτερα να ασκήσει τη θρησκεία του.

 

Η αποστολή της ομάδας μας είναι να συνδυάσει την έρευνα, τους πόρους κατασκευής, τις μεθόδους παραγωγής και την εξασφάλιση ποιότητας για να δεχτεί τις διάφορες προκλήσεις βιομηχανίας και να γίνει ο εμπιστευμένος προμηθευτής σας για το μέλλον. Παρέχουμε υψηλό - ποιότητα και ανταγωνιστικό ενδιάμεσο μαζικό εμπορευματοκιβώτιο δαπανών. 

 

 

Παρέχουμε τις επαγγελματικές καλύψεις κάλυψης και IBC κλουβιών ρόλων και άλλες υπηρεσίες.

 

Σειρά προϊόντων:
Το PE έντυσε την κάλυψη
Ο ρόλος Nylong cafge καλύπτει
Κάλυψη κλουβιών ρόλων PVC
Μονωμένη κάλυψη
Κάλυψη IBC

 

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε για την επιχείρησή σας;


Παρέχουμε 2 έτη εξουσιοδότησης και η επαγγελματική ομάδα πωλήσεών μας μπορεί να κερδίσει το χρόνο σας και να προσφέρει τη γρήγορη παράδοση. Ακόμη και μερικά δείγματα μπορούν να είναι ελεύθερα. Είμαστε απευθείας προσβάσιμοι για 15 ώρες ανά ημέρα. Κάθε ερώτηση θα πάρει τη γρήγορη απάντηση μέσα σε 24ωρο, και 3 μηχανικοί μας μπορούν να προσφέρουν τα επαγγελματικές σχέδια και τις λύσεις για την επιχείρησή σας. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να κάνουμε win-win επιχειρήσεις.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Joinwell industrial Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. George Peng

Τηλ.:: +86--13598401620

Φαξ: 86-371-86259599

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)